وي با تاکید بر فراگیری راه های عملی تبلیغ موثر از سوی طلاب جوان اظهار داشت: فرصت نوروز بهترین زمان برای تبلیغ به خصوص در شرایطی است که همه برای دیدار با اقوام و اشنایان خود مسافرت می کنند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به تعطیلی های زیاد در حوزه اضافه کرد: آیت الله مکارم شیرازی تفسیر نمونه را در روزهایی نوشتند که در تعطیلات حوزوی به سر می بردند و طلاب هم بای قدردان این فرصتها باشند و آن را بیهوده از دست ندهند.
وي تبليغ را رحمت برای انسان و جامعه دانست و اظهار داشت: قرآن دانش بی پایان و بی انتهایی دارد و قابل مقایسه با کتب دانشگاهی نیست به طور مثال قرآن هزار و 400 سال قبل غیبت را جرم تلقی و مجازات برای آن تعیین کرده اما کدام کتاب حقوقی به این جرم که شايعترين نوع تجاوز به انسان است اشاره کرده است.
حجت الاسلام قرائتي با اشاره به تبلیغ در ایام نوروز گفت: مبلغان باید شرایط نوروز را در تبلیغ درک کنند و تبلیغ همراه با جذابیت و شاد داشته باشند.
وي با بیان اینکه مجالس وعظ طلاب نبايد بيشتر از يك ربع باشد، گفت: اين جلسات نبايد خشك و بیروح اداره شود زیرا طنز و شادی بهترین راه برای جذب دیگران است.
صاحب تفسیر نور، قرآن محوری در تبلیغ را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: دانش قرآن پایان نمی پذیرد ولی انسان اگر بخواهد از خود و دیگران صحبت کند مجبور می شود حرفهای تکراری و ناقص تحویل مخاطب بدهد.
وي تاکید کرد: اگر كسی قرآن نداند مطمنا دچار اشتباهات فاحش میشود كه از آن جمله میتوان به نامه چند روز پيش اشاره كرد.
حجت الاسلام قرائتی با اشاره به اشتباهات برخی از مسئولین تاکید کرد: طلاب و مبلغان نباید اشتباهات مسئولان را توجیه کنند زیرا به پای نظام نوشته می شود در صورتی که با توجیه اشتباه یک یا چند مسئول نباید موجب تضعیف نظام شویم.